Tectyl behandling

Tectylbehandling / Rustbeskyttelse
En ekte Tectyl behandling er tidkrevende og utføres med varemerket Tectyl. Med vask, tørk, demontering, montering og selve Tectyl behandlingen, er dette en omfattende jobb som sikrer et godt resultat.

      
Vask / tørk
Vi begynner med å demontere hjul, plast innerskjermer, deksler etc. Deretter har vi på en kraftig microemulerende såpe som vil løse opp salt og skitt under bilen. Bilen vaskes manuelt til den blir helt ren og tørkes over natt med vifter og varme for å sikre at understellet og alle hulrom er tørre. Før vi starter behandlingen, sprøyter vi hele bilen utvendig med en type voks som kalles lakkvern, dette for å beskytte bilens lakk under behandlingen.

        
Rustangrep
Etter vask og demontering, blir det foretatt en inspeksjon av bilens understell, med hensyn til rustskader. Finner vi rustskader som bør utbedres, blir kunden kontaktet og tilbudt sandblåsing etc.

      
Tectyl behandling – Tynnstoff
Bilen blir først behandlet med et tynt penetrerende og fuktfortrengende Tectyl produkt i alle hulrom, kanaler, dører, panser, bakluke etc. pluss hele bilens understell, hjuloppheng og traverser

      
Tectyl behandling – Tykkstoff
Etter bilens understell er sprøytet med tynnstoff, legger vi på et tykt slitebelegg oppå det tynne, vått i vått for beskyttelse mot slitasje.

Avslutningsvis kontrollerer vi  og monterer sammen bilen, hjul tiltrekkes med moment og vi vasker av lakkvernet slik at bilen blir ren. Ved utlevering leverer vi med en mappe med dokumentasjon på det arbeidet som er gjort og informasjon om prosedyrene rundt behandling.

 

Tilpasset behandling
Vi kan tilpasse behandlingen ved spesielle ønsker / behov eller etter bilens tilstand.
Vi kan behandle med kun voks, deler av bilen, etter reparasjon osv.
Dette er ting som vi blir enige om i hvert enkelt tilfelle.

 

 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Ditt navn:

Epostadresse:

Telefonnummer:

Bilmodell

Årsmodell

Emne

Din forespørsel til Tectylsenteret

Bevis at du ikke er en robot:
captcha